top of page

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Pogledajte neka od najčešće postavljanih pitanja, možda ćete nači odgovore koji su Vam potrebni. Ukoliko niste našli odgovor ili imate neko dodatno pitanje uvek nas možete kontaktirati direktno pritiskom na dugme ispod.

DA LI JE POTREBNO DA IMAM NEKO PREDZNANJE UKOLIKO SE ODLUČIM ZA NEKI OD KURSEVA ?

Većina kurseva je prilagodjena početnicima. Tako da praćenje nastave ne zahteva prethodno stručno znanje iz oblasti koja vas interesuje. Za sve kurseve, bez obzira na oblast poželjno je osnovno poznavanje rada na računaru i poznavanje engleskog jezika.

KOLIKO KURS TRAJE ?

Kursevi su prilagodivi Vama i Vašim potrebama, u proseku kursevi traju izmedju 1 i 3 meseca. Časovi se održavaju 2 - 3 puta nedeljno u trajanju od 90 min.

U KOJIM SE TERMINIMA ODRŽAVAJU ČASOVI ?

Termini su prilagodjeni polazicima, možete se dogovarati sa predavačem kako biste izabrali termin koji Vam najviše odgovara. Dostupni smo 7 dana u nedelji.

DA LI SU OBEZBEĐENI MATERIJALI KOJI PRATE PREDAVANJA ?

Da. Tokom trajanja kursa dobićete prateće materijale u elektronskoj formi, u vidu PDF dokumenata i vežbi i zadataka u vidu GitHub repozitorijuma.

KAKO SE ODRŽAVAJU ČASOVI ?

Časovi se održavaju online metodom podele ekrana prekao Zoom-a. Predavač demonstrira i vodi nastavu podelom svog ekrana i po potrebi preuzima kontrolu polaznikovog računara radi rešavanja potencijalnih problema i pružanja pomoci polazniku.

KAKO SE VRŠI PLAĆANJE ?

Načini placanja: uplatom preko računa, na račun predavača.

Moguće je i plaćanje preko firme, kontaktirajte nas za više informacija.

DA LI VAM SE MOGU OBRATITI ZA SAVET ILI POMOĆ NAKON ZAVRŠENOG KURSA ?

Naravno, svi polaznici se mogu obratiti nama ili direktno svom predavaču čak i nakon završetka kursa.

bottom of page